ISO50001

Az ENEFEX Energetikai Információs Rendszert az ISO50001-es Energetikai Irányítási Rendszer szabvány követelményeit követve fejlesztettük. Az ENEFEX Energetikai Információs Rendszer aktív használatával az ISO 50001-es tanúsítvány könnyen elsajátíthatóvá válik!

Cégről

A 2030-ra megduplázódó energiaigény és felhasználás, valamint az ezzel párhuzamosan egyre dráguló energia árak a világ bármely vállalatát a költségei csökkentésére ösztönzi, mely hozzájárul ahhoz, hogy az energiahatékonyság fontos szempont legyen már napjainkban is. A csökkentés egyik alappillére az informatív energiatermelés, az energiaátvitel és energiafelhasználás, melyek felügyeletével, optimalizációjával a vállalatok csökkenthetik veszteségeiket, pénzt takaríthatnak meg.

Az ENEFEX Kft. célja és küldetése, hogy olyan eszközökkel és mérnökszolgáltatással támogassa az ügyfeleit a kihívások megoldásában, melyekkel a vállalatok energetikai rendszereinek a veszteségeit és az energiafelhasználást csökkenteni lehet, folyamatos felügyelet és optimalizáció mellett, fenntartható módon. 

Szolgáltatások

ENEFEX

Energy Efficiency Explorer rendszer az energetikai rendszerek on-line felügyeletéhez, optimalizációjához és auditálásához

Részletek

E-Támogatás

Távenergetikusi szolgáltatások energetikai és gazdasági információk biztosításához

Részletek

E-Energetikus

Energetikai Menedzsment Szoftver rendszer az installált energetikai rendszerek felügyeletéhez, kezeléséhez.

Részletek

Energetika

Ez a téma az amirôl legtöbbször csak beszélünk, de ha cselekedni kell nem sokat teszünk érte. Sokan sok mindennel próbálkoznak kisebb-nagyobb sikerrel. Ezeket a próbálkozásokat mindíg az aktuális lehetôségek határozzák meg (pl. pályázati források, központi utasítás, anyagi lehetôségek). Ritkán találunk rendszert, tervezettséget a programokban, pedig rendszer nélkül még a legnagyobb elméleti megtérülési mutatóval bíró beruházások létjogosultsága is megkérdôjelezhetô.

Partnerek

...

Kapcsolat

A cég székhelye: 1115 Budapest, Bartók Béla út 152/H.

A cég adószáma: 23137992-2-43

Közösségi adószáma: HU23137992

Cím: H-1115 Budapest, Bartók Béla út 152/H. 

Haddad Richárd - ÜGYVEZETŐ

Tel: 06 30 982 6072

E-mail: richard.haddad@enefex.eu

LACZÓ PÁL - MŰSZAKI VEZETŐ

TEL: 06 30 337 0310

E-mailpal.laczo@enefex.eu